Finestra Oberta

Finestra Oberta dóna suport a centres on es troben persones necessitades, com les de la Llar Joan Trias, les Germanetes, Estel d’Assís i d’altres centres on es hi ha gent amb risc d’exclusió.

Les funcions de la comissió són:

  • Donar suport a l’acció educativa del Col·legi en l’àmbit de l’educació de la fe i de la pastoral.
  • Promoure i facilitar la realització d’actes litúrgics significatius: Missa dels difunts – Celebració del Nadal – Primeres Comunions – Confirmació – etc.
  • Suscitar grups de “Família Lasal·liana” formats per les persones que volen compartir l’esperit i la missió de La Salle i es comprometen en accions de solidaritat en favor de les persones, especialment les més necessitades. Es reuneixen l´últim dimarts de cada mes a les 21.00 hores.
  • Impulsar la realització d’activitats socials, sobretot a través del grup “Finestra Oberta”, una escola de solidaritat cristiana. Els components del grup – pares, mares, alumnes, antics alumnes, professors i germans de La Salle – actuen setmanalment o esporàdicament en residències d’ancians o en centres infantils. Hi ha una participació més àmplia de la Comunitat Educativa que es manifesta amb una generosa aportació a l’hora de qualsevol petició en nom de Finestra Oberta. La Reunió de Finestra Oberta és un cop al trimestre.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .