Resum de la reunió de la Junta de la l’AMPA – Febrer 2018

Aquest passat dijous vam celebrar la Junta mensual de l’AMPA. A partir d’ara us volem fer saber tot allò que vam tractar a la reunió per a que conegueu més d’aprop les coses que anem comentant i el que anem fent.

En aquesta última reunió vam treballar els següents temes:

 • Seguiment de l’estat de comptes
 • Informació de les Comissions i Grups de Treball:
  • Convivències: tenim noves incorporacions de pares disposats a col.laborar. Gràcies. Ja està en curs l’organització de les activitats del cap de setmana.
  • Cultura: la temàtica de la Setmana cultural serà entorn del “Món del còmic”. També la Comissió està organitzant la propera sortida cultural de cara al bon temps.
  • FEAC: Dilluns 29 de gener va tenir lloc la 2a sessió que va ser sobre l’autoestima dels nens i va tenir molt èxit de participació.
  • Finestra Oberta: s’està preparant el 9è sopar solidari pel proper 21 de febrer tal i com us vam comunicar.
  • Grup de Treball de Comunicació: estem treballant per actualitzar l’informació de l’AMPA que hi ha a la web de l’escola així com en accions per tal de donar a conèixer el blog als pares que encara no el segueixen. Volem que estigueu al màxim informats! Un primer pas és aquest primer post amb el resum del que vam tractar a la reunió.
 • Altres temes:
  • Xocolatada Solidària: hem comentat la Xocolatada Solidària que promou l’Hospital de Sant Joan de Déu per tal de mobilitzar escoles i AMPAS per fer recollida de diners per a la investigació del càncer infantil. Aquest any provarem l’acció de moment a infantil i a 1r i 2n de primària. Si va bé l’any que ve, ampliarem. Durant aquesta setmana aquests cursos heu rebut informació de l’escola sobre aquesta acció. Esperem que sigui tot un èxit!
  • Programa anti-bullying: compartim els avenços que està fent l’escola en aquest programa, en concret, començant amb la formació del professorat i una membre de la Junta. Estem valorant com podem fer arribar als pares que ho desitgin aquesta informació.

 

Esperem que us resulti útil rebre aquesta informació.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .