CONFERÈNCIA: “Lidérate a ti mismo para educar a tus hijos”, dia 15-01-18

 

Benvolguts pares,

Us convoquem a la propera xerrada de l’Escola Activa de Pares titulada “Lidérate a ti mismo para educar a tus hijos” a càrrec de Juan Rovira que tindrà lloc el proper dilluns dia 15 de gener de 2018 a les 20:00 h a l’Auditori (antiga sala 01)

La conferència tractarà sobre el tema del lideratge.

Primer parlarem que no pots liderar a ningú (educar als fills es liderar) si abans no fas un exercici “reflexió” sobre tu mateix. En resum t’has de liderar a tu mateix abans d’afrontar el lideratge d’altri. Seguidament s’exposaran les eines claus per desenvolupar a altres persones (educar els fills). Les investigacions sobre lideratge en els últims 50 anys han demostrat que les pràctiques més reconegudes per aquells que diuen que han tingut un bon líder són 1) El fet de veure coherència en els Valors del líder (Pare o Mare) y 2) Sentir-se desenvolupat (aplicació de l’efecte Pigmalió. On s’invitarà als assistents a la “reflexió” de fins a quin punt som conscients com a pares que davant dels fills tenim un rol de líders i que el nostre conducte és clau.

L’ACTITUD DEL DELS FILLS ÉS UN REFLEXE DEL LIDERATGE DELS PARES.

Sobre el ponent Juan Rovira, Va estudiar a La Salle Bonanova (1962 -1972) i Dret a la Universitat de Barcelona. En la seva etapa universitària va combinar els seus estudis amb la pràctica del bàsquet, primer com a jugador i després com a entrenador, arribant a militar a la lliga de primera divisió nacional amb la Salle Bonanova. Finalitzats els seus estudis, va exercir l’advocacia fins que va iniciar la seva carrera en el món corporatiu internacional, com alt directiu d’empreses com el Banc de Santander i Telefònica.

El 2011 es va incorporar a ESADE com a professor associat del departament de Direcció de Persones i Organització i va completar els seus estudis de coaching a la Universitat de Columbia a Nova York.

Actualment treballa com a professor i com a consultor assessor d’empreses internacionals sent el seu focus d’interès el desenvolupament del lideratge, mentoring i coaching executiu en entorns Corporatius i Institucionals.

Us hi esperem!!

 

Conferència 15-1-18

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .