Nova conferència 27-novembre: Massa pantalles?

Ja tenim una nova conferència per a tots vosaltres desde l’Escola Activa de pares… serà dilluns vinent, 27 de noviembre, a les 20:00.

Aquesta conferència a càrrec de Marc Masip, psicòleg i director de l’Institut Psicològic Desconect@, té la finalitat d’informar de la realitat tecnològica dels nostres fills, poder resoldre dubtes existents i aportar directrius indispensables d’ús i restricció.

La ràpida evolució de les noves generacions es veu actualment reflectida en les grans diferències que s’observen entre pares i fills pel que fa a l’ús de les noves tecnologies. Aquests últims porten un gran avantatge en habilitats, funcionament i coneixement de múltiples ofertes que hi ha a la Xarxa respecte els seus progenitors. Quan uns pares entenen el funcionament d’una de les aplicacions d’un smartphone o de les activitats internes d’una Xarxa Social, l’adolescent generalment ja ha deixat d’utilitzar-la i ja està en ple ús d’una nova.

Desinformació, por a prohibir, la prima línia entre que tots ho tinguin i el teu fill no, la manca de recursos educatius i sobretot la submissió de l’adolescent a través de la insistència i el moviment social, fan dels pares un element amb manca d’habilitats per educar i forjar davant la presència de les Noves Tecnologies.

Us hi esperem!

Cartell de la conferència 27 novembre Massa Pantalles

Un comentario Agrega el tuyo

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .